Elinstallation

Elinstallation av olika slag är vår huvudsysselsättning. Det handlar om allt från “två hål i väggen” till mer avancerade belysningsstyrningar via närvarodetektorer. Vad du än har för önskemål med din elinstallation  gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla din önskan. Vi kommer gärna med tips på hur din elinstallation kan se ut eller agerar bollplank för de idéer som du har.

Elinstallationer i Stockholm – nära dig

CR EL finns i Stockholm och arbetar främst inom Storstockholm. Med andra ord finns vi alltid nära dig oavsett om du letar efter en elinstallatör för det stora eller lilla projektet.

Våra elinstallatörer
– en trygghet för dig

Som elinstallatörer på CR EL är vi certifierade och behöriga inom alla våra verksamhetsområden. I varje projekt har våra elinstallatörer information om era önskemål och möjligheter. De arbetar noga och egenkontrollerat för att du som kund ska kunna känna dig säker och trygg med din elinstallation. Vi jobbar alltid med produkter av hög kvalitet.

Prata gärna med våra elinstallatörer angående användningsmöjligheter för dig som kund. Vi optimerar alltid så att ni får de bästa möjligheterna i era specifika behov.